Katja Bondestam

Namn: Katja Bondestam
Hemort: Helsingfors
Ålder: 20
Epost: amo@flins.org

Beskrivning av post: Som arbetsmiljöombud ansvarar jag för den fysiska och psykiska arbetsmiljön på universitetet och inom vårt program. Jag finns här för dig så att din studietid ska vara så trivsam som möjligt! Ifall du exempelvis märker att en lampa är trasig på campus eller att det är alldeles för kallt i ett specifikt klassrum är det mig du kan kontakta. Men det kan också vara gällande den psykiska arbetsmiljön, exempelvis ifall du upplever du blivit dåligt bemött av en föreläsare eller du känner dig nedstämd.

Jag är även FLiNS representant i Grön Sektion och ser till att vår sektion håller sig till de utsatta miljömålen. Dessa kan du finna i FLiNS miljöhandlingsplan här på hemsidan!

Utöver min post har styrelsen 21/22 beslutat att jag ska vara frikursansvarig. Detta innebär att jag företräder frikursare i nationalekonomi och statsvetenskap för styrelsen. Jag är alltså en kontaktperson ni frikursare kan höra av er till vid frågor, funderingar etc.!

Intressen och lite om mig: Jag är en positiv tjej från Finland som tar sina livsbeslut efter ”Spin the Wheel” på nätet. 😛 Mig finner du som gladast en varm sommarkväll ute i vida världen på äventyr med ett gäng nytt folk. Förutom att resa älskar jag att dansa, se solnedgångar och att äta gott!