Mode på Liu

Har du sett våra snygga FLiNS-ryggsäckar på campus och känner saknaden av en på din egen rygg? Eller suktar efter att få bära vår vackra ovve inför nästa kravall? All information om LiUs och sektionens trendigaste modeplagg hittar du här.


Ryggsäckar

I början av varje läsår köper programledningen tillsammans med FLiNS ryggsäckar till alla som precis börjat första året på pol.kand-programmet eller på våra tre masterprogram. FLiNS är ansvariga för att dela ut ryggsäckarna till studenterna och informerar om detta på sina kanaler!

Du som är frikursare, utbytesstudent eller har hoppat på en senare termin på ett program (till exempel om du har bytt från ett annat universitet) är tyvärr inte garanterad en väska – men har möjlighet att få en beroende på hur många som finns kvar! Ta kontakt med Tryck & Spons om du är osäker på om det finns en väska till dig, eller om du vet att det inte finns, men är sugen på att ha en.


Overall (Ovve)

Overallen är ett måste i varje Linköpingsstudents garderob, och den mörkblå pol.kand-overallen med rosa revärer är definitivt en av de finaste. FLiNS gör en samlad beställning av overaller en gång om året, vilket sker i samband med den så kallade FLiNS-dagen under höstens n0lle-p. Då får du även möjlighet att prova ut rätt storlek. Tyvärr har vi inte möjlighet att göra beställningar vid andra tidpunkter på året.

Eftersom FLiNS-dagen främst riktar sig till de som deltar i n0lle-p är det viktigt att du, som inte är med där men ändå vill beställa en overall, hör av dig för att ta reda på datumet för storleksprovningen och sista beställningsdatumet. Kontakta Tryck & Spons för mer information.


Tygmärken

Märkena på din ovve berättar en historia – om fester du har deltagit i, platser du har besökt och saker du tycker om. Med en snabb blick kan du se vad och var personen studerar, hur länge de har studerat, hur aktiva de är och inom vilka områden, samt om ni har varit på samma event.

Din ovve är en del av din personlighet och representerar din roliga tid här på LiU (eller utanför). Det är också viktigt att du placerar dina märken på rätt plats, därför rekommenderar vi dig att kika in på vår sektionstidning Nollemiken som har den ultimata ovve-guiden.

Märken köper du oftast på event som hålls genom åren, men det finns också ett litet utbud som kan köpas i vår egen märkesshop Unicrew i Kårallen på Campus Valla. Utöver det finns det onlineshoppar såsom Markbar där du hittar ett stort utbud av tygmärken. Såklart ska du också hålla utsikt efter vårt snygga FLiNS-märke, de köper du genom oss genom att besöka STaten under öppettider eller höra med Tryck&Spons