information för företag

Synas inom sektionen


Om ni som företag vill synas inom sektionen finns det flera olika tillvägagångsätt. Nedan kommer en presentation av några av dessa, men vi är självklart öppna för andra förslag från er som potentiell samarbetspartner.

Tillfällen för ert företag att få marknadsföra er

Evenemang

Företagsevenemang i alla dess former är ofta uppskattade av våra studenter, då det ger en inblick i vad er organisation står för och hur just ni arbetar.

Gästföreläsningar

Inspirerande gästföreläsningar som oftast är väldigt uppskattade av våra studenter på Politices kandidatprogram och Masterprogrammen i Nationalekonomi, Statsvetenskap samt Internationella & Europeiska relationer.

FLiNS-dagen

Detta är en av FLiNS två stora tillfällen under året att marknadsföra sitt företag för studenterna. Ett mer informellt möte med studenterna som sker under N0lle-p, där man har möjlighet att involvera studenterna i aktiviteter.

Pol.Ar

Pol.Ar (Politices arbetsmarknadsdag) arrangeras i början av varje år och är ett utmärkt tillfälle för studenter och företag att mötas. Här får studenterna mingla med blivande arbetsgivare, inspireras av motiverande gästföreläsare och knyta kontakter.

Annonsering

Vi har flertalet kanaler där ni som företag kan få möjlighet att marknadsföra er för våra studenter, som vår hemsida, sektionstidning, Facebook-sida eller de skolväskor som FLiNS erbjuder inom sektionen. Vi öppna för annan typ av annonsering om ni skulle ha förslag på detta.

Kontakt

Är ni intresserade av att starta ett samarbete med FLiNS, vänligen ta kontakt med:

Linn Sjödin
tryckspons@flins.org
Sponsansvarig, FLiNS 21/22

Vi jobbar gärna med er

Skulle ni vilja samarbeta med oss? Kontakta då tryckspons@flins.org