Välkomnandet av nya studenter!

Varje år välkomnar vi nya studenter i vårt program vid Linköpings universitet. Mottagningen äger rum på olika datum varje år, men startar vid uppropet och varar i cirka två veckor. Mer information om uppropet hittar du här.


Vad är N0llning?

Mottagningsperioden vid Linköpings universitet, känd som n0lle-p, är en spännande tid för nya studenter att bli en del av gemenskapen och bekanta sig med studentlivet. Under denna period erbjuds en rad roliga och engagerande aktiviteter där studenter kan umgås, tävla, plugga och festa. Introduktionen är utformad för att alla ska känna sig välkomna och inkluderade, och även om deltagandet inte är obligatoriskt, rekommenderas det starkt för att få en fullständig introduktion till universitetslivet!


FBI Mästeri

FBI Mästeri är Politices Kanditat programmets mästeri, alltså både ett fadderi och festeri! FBI ingår i FLiNS och utgör således sektionens sociala utskott. De kommer sköta din mottagning och se till att ni får en fantastisk start på detta studieår. Inför n0lle-p är det viktigt att du följer både FBI och FLiNS på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad.

Mottagningen riktar sig främst till nya studenter på pol.kand-programmet, men du som är ny frikursare eller ny masterstudent kan också vara med i mån av plats. Om du är intresserad eller har andra frågor gällande n0llningen, tveka inte att kontakta Generalen i FBI så snart som möjligt. 


N0llemiken och N0lleboken

N0llemiken är en specialutgåva av vår sektionstidning Polemiken. Detta nummer kallas för N0llemiken på grund av att den är tillägnad till N0llan under n0lle-perioden. I Nollemiken hittar du användbara tips och introduktioner som förbereder dig inför mottagningsveckorna och det kommande läsåret. Glöm inte att kolla in ovveguiden och informationen om den spännande resan som anordnas i höst – en perfekt chans att lära känna dina nya studiekamrater! Nollemiken för mottagning HT23 hittar du här.

Nolleboken innehåller viktig information från vårt mästeri, FBI, och fungerar som din guide inför n0lle-p, inklusive vilka regler och scheman som gäller under mottagningen. Denna bok är avsedd för alla, men särskilt för dig som ska delta i n0lle-p. I Nolleboken får du lära känna FBI och ta del av det kommande temat för mottagningen! Läs den noggrant, eftersom mycket av informationen kommer att vara användbar under hela mottagningen. Nolleboken för mottagning HT24 hittar du här

Kort som kort, N0llemiken = FLiNS tips inför n0lle-p och kommande läsår, Nolleboken = FBIs info inför n0lle-p. 


FLiNS-dagen

FLiNS-dagen äger rum under mottagningsperioden och är en möjlighet för N0llan att träffa oss i FLiNS och sektionens samarbetspartner. Under dagen får de även information om de evenemang som FLiNS kommer att arrangera under det kommande året. Dessutom ges N0llan chansen att beställa och prova på overall!

Om du inte är delaktig i n0lle-p, har du fortfarande chansen att beställa och prova på overallen. För mer info vänligen kontakta då kommunikatören.